TEL. 933 594 996 · EMAIL a8008309@xtec.cat

Notícies

XERRADA 11 de març de 2021: "COM TRACTAR AMB ADOLESCENTS CONFINATS I DESCONFINANTS". A CÀRREC DE JUANJO FERNÁNDEZ

17-02-2021

Benvolgudes famílies,

 

En el butlletí 102 del Programa Família-Escola - Acció Compartida (FEAC), que estarà disponible el proper 5 de març, s'abordarà el tema Canvis i Creixement. S'organitza una webinar adreçada a l'etapa adolescent (ESO/Batxillerat/CF) amb la xerrada Com tractar amb adolescents confinats i desconfinats, a càrrec de Juanjo Fernández, escriptor, articulista, conferenciant i visual thinker. És consultor pedagògic i imparteix activitats de formació i motivació i xerrades adreçades a famílies, escoles i empreses sobre temes educatius i motivacionals ben diversos.

 

Els adolescents es van trobar confinats un temps llarg l'any passat, i aquest curs alguns també intermitentment si la seva classe ha estat confinada o si han fet classe a distància a Batxillerat. Així, s'han vist forçats a una convivència familiar més intensa i a la feina escolar a distància.

 

En aquest webinar recordarem característiques importants de l'adolescència i proposarem estratègies i "manaments" per facilitar la convivència a casa i en l'àmbit escolar, ja sigui presencial... o virtual!

 

Adreçat a pares i mares amb fills a l'ESO i Batxillerat, serà conduït per Juanjo Fernández.

 

Us hi podeu inscriure aquí.

 

Esperem que sigui del vostre interès!

 

L'Equip Directiu


Xarxes socials:


Arxius: