TEL. 933 594 996 · EMAIL a8008309@xtec.cat

Fotos: 4t treballa la seva línia de la vida

Els nens i les nenes de quart hem dut a terme el nostre primer projecte dins de l'àrea de medi social. Ha estat un gran repte d'autoconeixement i creixement personal, ja que ens ha permès fer una cerca de la nostra història i descobrir aquells moments que l'han marcat per sempre.

Hem compartit amb familiars, companys i amics els aprenentatges que anàvem descobrint, i hem anat creant la nostra pròpia línia de vida, amb els seus alts i baixos, sí, però fent-nos més grans i madurs a cada pas. És en aquest punt, on més hem après sobre nosaltres mateixos i sobre les històries que ens han anat succeint a la nostra vida.
A partir de tota aquesta informació, hem realitzat també el nostre àlbum fotogràfic, separat per etapes, i que és una finestra on ens obrim al món.

Després, va arribar l'hora de plasmar tots aquests aprenentatges en una representació artística, en forma de quadre, on representàvem la vida com una línia d'electrocardiograma, plasmant els moments més feliços i també els més difícils de la nostra vida a partir d'una línia de color negre.

Esperem que us agradi tant com ens ha agradat a nosaltres treballar el projecte de la nostra història.